Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Snelbinders

Universele snelbinders in allerlei kleuren

Een snelbinder is licht van gewicht, maar een zwaargewicht in het eenvoudig en veilig vervoeren van spullen. Altijd paraat en in veel leuke kleuren verkrijgbaar. Zo is het meteen een stijlvolle accessoire! Niet alleen het gebruik van snelbinders is makkelijk, de montage op de fiets is al net zo eenvoudig. Bekijk hier het assortiment!

Snelbinders

Een snelbinder is licht van gewicht, maar een zwaargewicht in het eenvoudig en veilig vervoeren van spullen. Altijd paraat en in veel leuke kleuren verkrijgbaar. Zo is het meteen een stijlvolle accessoire! Niet alleen het gebruik van snelbinders is makkelijk, de montage op de fiets is al net zo eenvoudig. 

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende

Online snelbinders kopen voor de fiets

Een snelbinder is een eenvoudige en praktische manier voor het vervoeren van bagage. De snelbinder is licht van gewicht, eenvoudig monteerbaar en in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo is de snelbinder direct een leuke assocoire. Zo kutn u er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw snelbinders bij de kleur van uw frame matchen!

Merken

Bij Bike Totaal kunt u de beste A-merken online bestellen. Cordo is een geschikte snelbinder voor stadsfietsen. Hierbij zijn verschillende maten en sterktes verkrijgbaar voor het vervoeren van verschillende maten van spullen. 

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Stout-Fietsen is beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 766 beoordelingen

Close Inloggen