Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Batavus

Batavus fietsen

De Batavus elektrische fiets en transportfiets 

Elektrische fiets van Batavus kopen? Of toch een Batavus transportfiets? Het Heerenveense Batavus heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van dit merk kunt u e-bikes, stadsfietsen en hybrides/ toerfietsen kopen. Zo is er altijd een fiets die bij u past; of u nu korte ritjes fietst naar de stad of lange tochten door de natuur maakt.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.  

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. Volgende
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. Volgende

Batavus fiets en e bike

Batavus: het ontstaan

Batavus staat al sinds 1904 voor puur vakmanschap. In dat jaar startte Andries Gaastra een winkel in uurwerken en naaimachines. Na twee jaar werd het assortiment uitgebreid met fietsen van een Duitse merk. Snel hierna volgden zelfgemaakte fietsen onder de huidige naam Batavus. Batavus maakt ondertussen al meer dan honderd jaar kwaliteitsfietsen en is één van de grootste fietsfabrikanten in Nederland. Zelfs na al die jaren, blijft Batavus innovatief in het design van hun fietsen en blijven ze doorontwikkelen. Dit blijkt uit de vele awards die gewonnen zijn door Batavus fietsen, waaronder de 'Fiets van het Jaar' titel die in de afgelopen 20 jaar maar liefst 4 keer aan een Batavus fiets is toegekend.

Iedereen een Batavus!

Het motto van dit fietsenmerk is: "Voor iedereen een Batavus!" Om deze reden zijn vrijwel alle modellen van dit merk te krijgen als Batavus damesfiets of als Batavus herenfiets. Batavus maakt diverse soorten fietsen. U kunt bij Batavus o.a. terecht voor:

 • Batavus transportfiets
 • Batavus kinderfiets (jeugdfiets)
 • Batavus omafiets
 • Batavus moederfiets of mamafiets
 • Batavus e-bike

De strakke Batavus Fonk, met 3 of 7 versnellingen, is bijvoorbeeld perfect voor een woon-werkverkeer rit door de stad. Is de Fonk iets te hoekig? Dan is er ook nog Batavus Dinsdag Basic N7. Het verhaal gaat dat de naam Batavus Dinsdag tot stand is gekomen in een vergadering, waarin aangegeven werd dat er gezocht werd naar een "creatieve modelnaam die zo raar is dat niemand het meer vergeet!" De Batavus Mambo stadsfiets is er zelfs voor langere dames en heren.
Fietst u wat langere afstanden in Nederland en het buitenland? Dan is de kleurrijke Batavus Zonar V27 perfect voor u!

Ook voor kinderen en jongeren is er een geschikte Batavus. Voor ritjes van en naar het school(plein) is er de Batavus CNCTD. Deze stevige Batavus transportfiets is perfect voor het vervoeren van schooltassen op de voor- en achterdrager. De kinderfietsen, zoals de Batavus Snake 24 inch en Batavus 26 inch, vallen officieel onder jeugdfietsen. De kleinere Batavus kinderfietsen, zoals de Batavus Snake 22 inch en de Batavus Snake 20 inch vallen onder de categorie kinderfietsen en horen bij het merk Loekie.

Via de diverse Bike Totaal winkels kunt u ook de Batavus Old Dutch, Batavus Quip en de Batavus Bolero kopen. Veel Batavus fietsen zijn er zelfs in luxere uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de Batavus Mambo Deluxe, de Batavus Zonar Comfort en de Batavus Dinsdag Exclusive. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag dan uw Bike Totaal winkel om meer informatie.

Batavus elektrische fiets

Wilt u liever een Batavus e bike kopen? Dan is daar ook voldoende keus. Er zijn elektrische fietsen met een voorwielmotor, zoals de Batavus Wayz E-go Comfort F7e, en elektrische fietsen met een middenmotor zoals de Batavus Wayz E-go Comfor M7e.

Wayz E-go Active

Ways E-go Active Plus

Twijfelt u over de juiste Batavus fiets? Ga dan langs bij de Bike Totaal vakman bij u in de buurt. Zij helpen u graag.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen