Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Fietsbellen

Veilig inhalen met deze bellen!

Veel toeters en bellen! Van onopvallende traditionele fietsbellen tot uitbundige retro dingdong exemplaren voor scholieren en dierentoeters voor kinderen. U kunt ze hier allemaal online bestellen. Leuk als cadeautje!

Fietsbellen

Veel toeters en bellen! Van onopvallende traditionele fietsbellen tot uitbundige retro dingdong exemplaren en dierentoeters. 

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Volgende

Goedkoop online een fietsbel kopen

Niet iedereen heeft er een, maar de fietsbel op uw fiets is een belangrijk onderdeel. Door te bellen kunt u andere fietsers waarschuwen voor gevaar en kunt u kenbaar maken dat u de ander wilt passeren. Veel soorten fietsen, zoals een mountainbike en een racefiets worden niet altijd met een fietsbel geleverd, terwijl dit juist erg belangrijk is. Wij verkopen veel soorten fietsbellen, van klein, simpel en onopvallend tot groot en fel gekleurd.

Ook voor de jongste fietsers onder ons hebben wij een mooi aanbod aan fietsbellen. Kinderen houden van een mooie en opvallende fietsbel op hun fiets en vinden het leuk om hier geluid mee te maken, wel zo veilig! We hebben onder andere politie en brandweer kindersirenes en mooie fietsbellen met disneyprincessen er op afgebeeld.

Populaire fietsbellen

Bike Totaal heeft een groot assortiment fietsbellen in diverse kleuren en formaten. Populaire merken zijn Basil, BBB, Cordo en Simson.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Stout-Fietsen is beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 766 beoordelingen

Close Inloggen